Marma magic Ayurveda

01 June 2023

Marma magic!

Marma ; say what? onderaan vertel ik je het in het kort.

Ik ontving een prachtig cadeautje gisteravond en ik mocht er ook 1 geven aan haar tijdens de toffe mooie inspirerende marma workshop van Janneke en Liese. Een marma massage is een hele liefdevolle manier om weer terug bij jezelf te komen zonder daar zelf hard voor te hoeven werken, cool toch? Wij leerden hoe je een gezicht- en nek marma massage geeft en wij zijn, FAN.

Binnenkort vertel ik je er meer over, ook how to je hier een fijne behandeling in kunt ontvangen van mij. Ik geniet nog even na. En oooo ik heb zomaar eens het vermoeden dat we jullie tijdens ons Ayurveda & Yoga Retreat later dit jaar ook gaan verwennen met marma. joepiee

Marma int kort : marma zijn energiepunten op je lichaam, door ze zacht te bedrukken komen blokkades vrij. Zo kun je denken aan een marma punt wat je bevrijdt van migraine, maar ook dieper gelegen opgeslagen emoties die vast zitten in je lichaam kun je zo opruimen; te gek toch? Ik ben ook helemaal fan geworden van de zachte aanraking, die zo helend is. Was ik tijdens de energetische massage opleiding letterlijk aan het detoxen, zeker op het moment dat Janneke mijn hoofd wiegde, zo gebeurde dat gisteren ook weer nu in de handen van Chantal. En los van een detox of niet het is ook gewoon echt heeeel erg fijn; je voelt je er na zen-sparkle. Binnenkort kom ik met een mooi aanbod zodat je het zelf ook kunt ervaren.

Happy sunny day!