Thuiskomen bij jezelf

09 December 2023

Coming home …

Ken je dat gevoel van thuis komen? Dat je voelt dat het klopt ? Dat je weet dit is waar ik wil zijn?

☽ En wat is dat, dat gevoel van thuiskomen nu eigenlijk?

☽ Voor mij is dat verschillend maar zeker en vast is dat het gevoel van bubbeling dat ik ergens kom en voel JA hier wil ik zijn , hier ben ik mezelf , voel ik mij op mijn gemak en hier word ik geïnspireerd. Dat ik voel zo van ja hier wil ik ook blijven want het voelt zó fijn.

☽ Zo trok ik met mijn lief de afgelopen dagen naar het mooie Marrakech, een plek waar wij ons meteen thuis voelden. Maar ook vonden wij elkaar weer op een ander niveau. We hadden meer ruimte om thuis te komen als partners en niet zoals in NL waar vaak de rol van vader en moeder boven aan staat. Dat verbinden , dat thuis komen dat zo zalig voelt dat raken we soms kwijt …Maar het is zo mooi dat we daar altijd naar terug kunnen komen , soms met een beetje hulp van …

☽ Dat thuis komen dat is het verbinden voor mij …herken je dat? Dat is het ; gieren van de lach met een groep medereizigers die je pas kent al fietsend door het ook wel hysterische Marokko qua weggebruikers dan, waar we met de geweldige gids van @pikalabikes de stad verkenden. Dat is de verbinding het thuis komen wanneer de Marrokkaanse mama zo lekker voor ons kookt voor ons zorgt vanuit liefde , dat is de dame van de hamman in @ryaddyor waar we ons zo thuis voelden en mij behandelde als of ik haar kind was zo liefdevol en niet met harde scrubhandschoen en nummertje zoveel voelend En ooo so On je begrijpt mijn punt vast en zeker.

☽ Dat is ook wat ik zo geweldig aan deze stad , dat ik voel dat ik er mag zijn , ik voel me vrij, ik voel verbinding ik voel balans . Ik leef , die sprankeling voelend en dat wat ik belangrijk vind om mezelf te voeden maar ook in mijn werk dat ik dat wil uitdragen naar mijn klanten. Dat zij dit voelen , dat ze vanaf het moment dat zij de eerste x binnen komen voelen van ja hier wil ik zijn .

☽ En dat is waarom ik nu met Nusa Yoga en de mooie uitbreiding van Ayurveda dit onder ga brengen onder House of Nusa.
Waar deze twee zusjes jou dat thuis gevoel willen geven.

☽ Namasté